Ziarul electronic al arădenilor

Centru de vaccinare împotriva COVID-19, deschis din 2 iunie la PTF Nădlac II

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II va fi deschis din data de 2 iunie, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Johnson&Johnson.

Conform autorităților, vaccinarea anti-COVID-19 în PTF Nădlac II (autostradă) va începe miercuri, 2 iunie, la ora 10.00.

„Va fi administrat vaccinul produs de compania Johnson&Johnson, pentru care nu este necesar rapelul, administrându-se o singură doză pentru imunizarea completă. Centrul de vaccinare este amplasat pe sensul de intrare în țară, în partea dreaptă, la aproximativ 50 de metri de punctul vamal“, a informat Prefectura Județului Arad.

La deschiderea centrului de vaccinare vor fi prezenți prefectul județului Arad, Toth Csaba, și directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș.

Zilele trecute, șeful DSP Arad, Horea Timiş, a declarat că două containere speciale au fost aduse de la Timişoara pentru a fi instalate în Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi Nădlac II, unde românii care ies sau intră în ţară, în special cei din diasporă, care au acces mai greu la vaccin în ţările în care lucrează, se vor putea imuniza pe baza unui act de identitate.

A început amenajarea punctelor de vaccinare anti-COVID-19 la frontieră, în Nădlac I şi Nădlac II

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.