Ziarul electronic al arădenilor

Ce înseamnă să lucrezi în videochat?

In primul rand, sa lucrezi in videochat inseamna sa castigi mii de dolari pe luna. Spre exemplu, modelele de top de la Studio20 incaseaza lunar chiar si 10.000 de dolari.

In al doilea rand, daca activezi in videochat in cadrul unui studio premium te poti bucura de conditii de lucru de lux, simtindu-te ca un adevarat VIP. Iata mai multe detalii despre ceea ce inseamna sa lucrezi in videochat la Studio20, cel mai mare studio de profil de la noi din tara si din intreaga lume:

1. Contract ferm de artist-interpret

Datorita faptului ca Studio20 este un studio de videochat 100% legal, aici vei avea garantia unui loc de munca stabil. Implicit, un alt avantaj consta in siguranta si legalitatea veniturilor obtinute, impozitate conform lesiglatiei in vigoare.

In acest sens, inca din prima ta zi de activitate aici vei semna un contract ferm de artist-interpret direct cu producatorul international, care iti va asigura conditiile legale de lucru, alaturi de traficul online necesar si echipamentele corespunzatoare.

2. Venit minim lunar si comision cumulativ de pana la 65% din incasari

In ceea ce priveste veniturile tale obtinute din videochat, in primele 3 luni de activitate la orice studio marca Studio20 vei avea asigurat un venit minim lunar in valoare de 1.000$.

Acest lucru se aplica indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Pe parcurs, in functie de implicarea si perseverenta ta, poti profita de o grila de bonusare generoasa, suplimentandu-ti considerabil castigurile:

– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;

– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in perioada respectiva;

– bonus 5% daca ramai in cadrul companiei timp de 12 luni complete.

3/ Sustinere financiara pentru incepatoare si credite fara dobanda

Daca ai nevoie de bani pentru a-ti completa garderoba sau trusa de machiaj, echipa acestui studio de videochat te va ajuta cu un imprumut, pentru ca tu sa faci performanta.

In plus, dupa minim 6 luni de activitate poti solicita credite fara dobanda direct de la Studio20!

4. Conditii de lucru de lux

Pentru a excela in industria videochatului, la Studio20 vei avea parte de:

– programe de training individuale, special concepute pentru tine (cursuri de machiaj, limba engleza si cultura generala);

– parteneriat exclusiv cu Live Jasmin, cel mai mare site de videochat din lume;

– suport permanent din partea unei echipe de specialisti;

– costume unice, decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie;

– campanii de promovare etc.

5. Confidentialitate si posibilitatea de a face videochat non-adult

In baza contractului semnat in dublu exemplar, Studio20 iti poate garanta confidentialitatea datelor tale personale, fara ca prietenii sau familia sa afle ca practici aceasta meserie.

Mai mult, la Studio20 ai posibilitatea sa devii model de videochat glamour, ceea nu implica deloc nuditate. Tot ce trebuie sa faci in acest caz este sa te bazezi pe farmecul personal pentru a purta discutii cu fanii de pe Internet.

comentarii

4 Comments

  • Este foarte important sa beneficiezi de cursurile mentionate de voi, pentru a avea succes. Mai ales persoanele care sunt la inceput de cariera, au nevoie de cineva care sa le arate arta seductiei si care sa le ofere suport atunci cand intampina o problema si nu ii gasesc rezolvare.

  • Conteaza foarte mult sa ai sprijin din partea studio-ului cu care colaborezi. Si intradevar conditii de lucru lux, pentru performante rapide si implicare 100% din partea modelului.

  • Mi se pare esential pentru un studio de videochat, sa iit ofere si posibilitatea de a fi model non-adult. Acest job este perfect pentru toate fetele timide,dar inteligente, ce stiu sa abordeze orice subiect.

  • Model de videochat! Un cuvant care pentru unii semnifica ceva, iar pentru altii nimic. A fi model de videochat este unul dintre cele mai avantajoase lucruri, mai ales daca esti o persoana care isi doreste sa fie independenta si sa aiba cele mai bune conditii de munca, pentru ca asta ofera majoritatea studiourilor, avantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.