Ziarul electronic al arădenilor

Căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani dispărut în zona localității Vânători, continuă

Autorităţile au continuat și sâmbătă căutarea copilului de 7 ani, dispărut la data de 9 ianuarie, în zona localităţii arădene Vânători.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de salvatori îl caută încă, după două săptămâni de acţiuni zilnice, pe Sebastian Ionel Corbei, dispărut după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.

„Căutările minorului dispărut la Vânători, continuă şi astăzi. În activităţile de căutare/periere a zonelor extravilane localităţii Vânători si canalelor de apă sunt implicaţi 10 poliţişti cu 3 autospeciale, 4 jandarmi cu o autospecială şi 7 pompieri cu o autospecială de teren şi un SMURD”, a informat, sâmbătă, IPJ Arad.

Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat.

Familia băiatului este convinsă că fiul lor ar fi fost răpit de persoane necunoscute, însă nu există probe în acest sens, deocamdată.

Sebastian Ionel Corbei are 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Mama copilului a sunat la 112, la ora 19.00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă. Căutările au început imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, dar nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de casa familiei.

Continuă căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani dispărut în zona localității Vânători

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.