Ziarul electronic al arădenilor

Continuă căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani dispărut în zona localității Vânători

Autorităţile au continuat și sâmbătă căutarea copilului de 7 ani, dispărut în urmă cu o săptămână, în zona localităţii arădene Vânători.

Conform IPJ Arad, sâmbătă, la activitățile de căutare a copilului participă 16 polițiști, cu 5 autovehicule, 6 jandarmi, cu două autovehicule, 12 pompieri, cu 3 autovehicule, și 20 de voluntari, cu 5 autoturisme de teren.

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Mama copilului a sunat la 112 sâmbătă seară, la ora 19.00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă. Căutările au început imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, dar nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de casa familiei.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vânători, Tiberiu Haasz, a declarat, zilele trecute că „este cea mai mare operaţiune de căutare-salvare care a avut loc vreodată“ în zonă.

„Este inexplicabil cum după atâtea zile de căutare, practic suntem în a şasea zi de când a dispărut acest copil, nu este găsit. A fost verificat aproape fiecare metru pătrat, canale cu apă, câmpuri, drumuri, şanţuri, dar nici urmă. Îl cunoşteam pe acest copil, era tare descurcăreţ, cunoştea zona, ştia să ajungă acasă din orice loc, nu ne explicăm cum a dispărut fără urmă“, a spus primarul, citat de Agerpres.

UPDATE 3 Copil de 7 ani, dat dispărut de părinţi. Autoritățile au început căutarea lui

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.