Ziarul electronic al arădenilor

Birou amenajat în dormitor: 5 idei creative pentru un rezultat decorativ inedit!

In ultima perioada, numarul persoanelor care au ales sa lucreze de acasa a crescut tot mai mult, iar printre cele mai frecvente motive care au stat la baza luarii acestei decizii sunt comoditatea, programul flexibil si libertatea de a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Totusi, atunci cand faci o alegere ca aceasta, este important sa te gandesti dinainte daca dispui de toate conditiile pentru a crea un mediu prielnic de lucru in locuinta ta. Evident, ai nevoie de un birou, iar lipsa spatiului poate reprezenta un real impediment in mutarea jobului acasa.

Insa daca tu iti doresti, cu adevarat, sa lucrezi remote, cel putin pentru o perioada, exista posibilitatea de a-ti integra biroul in dormitor. In cele ce urmeaza vei invata cum sa faci acest lucru, astfel incat sa te bucuri de un spatiu decorat ingenios.

Iata cum sa amenajezi biroul in camera ta:

* Pentru ca vei lucra de acasa, ai nevoie de un spatiu aerisit si luminos, in care sa NU se regaseasca sub nicio forma o aglomerare de obiecte decorative. Ar fi cazul sa renunti la una dintre noptiere, pentru a face posibila amplasarea biroului. Eventual, daca mobila din prezent este prea masiva pentru a mai exista si alte piese de mobilier in camera, ai putea sa o inlocuiesti cu un model in tendinte, pe care il poti gasi in gama variata de dormitoare online, la preturi accesibile.

* Este important ca masa de birou pe care o achizitionezi sa nu intervina prea mult in decorul dormitorului. De aceea, ai putea sa alegi o masa pe post de birou cu design inedit, de mici dimensiuni, pe care sa o pozitionezi la geam, in coltul camerei unde exista inainte noptiera despre care ai aflat intr-un punct anterior.

* In mod cert, ai nevoie de un scaun de birou, pentru a putea lucra. Ai putea alege unul din colectia de scaune de birou disponibile pe Mobiladmd.ro, caci se vor integra minunat in camera. Achizitioneaza un model de dimensiuni reduse, intr-o nuanta neutra, pe care sa poti aseza o pernuta confortabila.

* Pentru a crea o atmosfera intima si, in acelasi timp, pentru a exista, totusi, o delimitare vizuala intre pat si birou, ai putea amplasa un paravan ori o draperie. Aceasta va compartimenta perfect dormitorul, iar tu te vei bucura de un aer confortabil atat la birou, cat si in spatiul de dormit.

* In materie de decoratiuni de birou, singurele obiecte pe care sa le adopti sunt o veioza si, eventual, un suport pentru post-it-uri si instrumente de scris. Daca spatiul iti permite si nu este prea incarcat, ai putea integra in perete doua rafturi din lemn pe care sa asezi documentele de care ai nevoie pentru lucru.

Asadar, acum ca ai descoperit cum poti integra masa de birou in camera in care dormi, nu mai sta pe ganduri si pune la cale procesul de redecorare al dormitorului. Cu siguranta, rezultatul obtinut va fi pe masura asteptarilor tale!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.