Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul din Olari care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă în arest

Bărbatul din localitatea arădeană Olari care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, care a şi decedat ulterior la spital, a încercat să se sinucidă cu un cearşaf în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, fiind transportat în stare gravă la spital.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Arad, bărbatul a folosit un cearşaf cu care a încercat să se sinucidă în Arestul IPJ, însă a fost observat la timp de cei care îl supravegheau.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, însă fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a văzut, vineri, pe Facebook că fosta sa iubită se află la o petrecere în localitatea Nădab şi a mers acolo.

Când a ajuns, a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia care a încercat să o apere, apoi a fugit.

Poliţiştii alertaţi de cele întâmplate au reuşit să-l prindă în apropierea locuinţei sale. Când a văzut că nu poate scăpa, suspectul s-a înjunghiat de mai multe ori.

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, fratele femeii atacate a decedat la spital.

CITITI SI:

Un bărbat a înjunghiat două persoane, iar apoi a încercat să se sinucidă

Tânărul înjunghiat la Nădab la o petrecere, în timp ce îşi apăra sora, a murit în spital

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.