Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune de căutare a unui bărbat care a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin

Mai multe echipaje de pompieri din judeţele Arad și Timiş, împreună cu polițiști și jandarmi, participă la căutarea unui bărbat care a sunat, joi, la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin.

Conform ISU Arad, în timpul apelului, bărbatul nu a mai comunicat cu operatoarea, linia rămânând deschisă.

„În jurul orei 10.42, o persoană de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicaţiei Cord Com s-a determinat raza de acţiune”, a transmis ISU Arad.

Pompierii presupun că bărbatul este inconştient şi au demarat căutările.

ISU Timiş a solicitat şi ajutorul colegilor din Arad, fiind trimise şi echipaje din acest judeţ pentru a participa la căutări, zona în care se presupune că ar fi bărbatul fiind la limita dintre cele două judeţe.

La căutări participă mai multe echipaje de pompieri, inclusiv câini salvatori şi un elicopter SMURD.

„La solicitarea colegilor de la ISU Timiș, un echipaj de căutare-salvare de la Detașamentul Arad, însoțit de câinele de căutare și voluntari de la SVSU Zăbrani, va executa o misiune în zona Zăbrani – limită județ Timiș. În sprijin sunt și 13 voluntari SVSU, doi polițiști și doi jandarmi“, a mai informat ISU Arad.

UPDATE

ISU Arad a informat joi, în jurul orei 20.45, că activitățile de căutare au încetat, iar echipele s-au retras din teren, urmând ca, în funcție de dinamica situației operative în acest caz, să se ia, vineri dimineața, o decizie în privința continuării căutării bărbatului.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.