Ziarul electronic al arădenilor

Tânărul înjunghiat la Nădab la o petrecere, în timp ce îşi apăra sora, a murit în spital

Tânărul de 22 de ani, înjunghiat la o petrecere din localitatea arădeană Nădab, în timp ce îşi apăra sora de fostul iubit, care o înjunghiase şi pe aceasta, a murit la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat, pentru Agerpres, că pacientul a murit sâmbătă, în urma unui stop cardiac.

„Avea o plagă înjunghiată la nivelul inimii. Din păcate, tânărul a intrat în stop cardiac, medicii au încercat să îl resusciteze, dar viaţa pacientului nu a mai putut fi salvată“, a precizat sursa citată.

Sora victimei, în vârstă de 24 de ani, care fusese înjunghiată în zona abdomenului, este în stare stabilă, conştientă.

Autorul atacului este un bărbat de 32 de ani care, în noaptea de joi spre vineri, după ce văzuse pe Facebook că fosta iubită participa la o petrecere la casa părinţilor, din localitatea Nădab, a mers acolo şi a înjunghiat-o, dar l-a rănit şi pe fratele acesteia, apoi a fugit. În aceeaşi noapte, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât. Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde au fost internate şi victimele atacului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu, a afirmat, sâmbătă, pentru Agerpres, că procurorii au început urmărirea penală pe numele suspectului, pentru tentativă de omor, după ce iniţial cercetările s-au făcut in rem.

„Suspectul a fost audiat în unitatea spitalicească, iar ulterior procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, pe care instanţa de judecată, prin judecătorul de drepturi de libertăţi, a admis-o“, a declarat Ursu.

Conform sursei citate, chiar dacă este în spital, suspectul se află în arest preventiv, fiind sub pază în unitatea medicală. El va fi transferat doar când starea sa de sănătate va permite acest lucru. Medicii spun că starea bărbatului este stabilă, după ce a fost operat.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că suspectul şi-a recunoscut faptele, afirmând că a vrut să se răzbune doar pe fosta sa concubină, iar apoi să îşi ia viaţa şi că nu a vrut să mai rănească alte persoane.

În acest caz, procurorii ar urma să schimbe încadrarea faptelor în omor şi tentativă de omor.

sursa: Agerpres

CITITI SI: Un bărbat a înjunghiat două persoane, iar apoi a încercat să se sinucidă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.