Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Bărbat înjunghiat într-un magazin din Arad. Agresorul a fost arestat

Un bărbat a fost înjunghiat de un tânăr căruia îi ceruse să plătească produsele pe care le-a luat dintr-un magazin din municipiul Arad, fără să achite contravaloarea lor.

În cursul serii de miercuri, în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați că un bărbat de 46 de ani a fost înjunghiat de o persoană necunoscută, pe strada Oborului din municipiul Arad.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost la un magazin alimentar de pe strada Oborului, unde a introdus în plasă mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit să și le însușească, fără să achite contravaloarea acestora.

Tânărul a fost identificat de polițiștii de la Secția nr.1 Vlaicu

„Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani, care i-ar fi solicitat să plătească produsele, cel în cauză i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cutit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști într-un imobil de pe strada Lacramioarelor, din municipiu“, a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Asupra tânărului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin, cât și cuțitul cu care acesta înjunghiat bărbatul de 46 de ani. Bărbatul, care a fost lovit cu cuțitul în zona toracică şi în spate, era rudă cu vânzătoarea magazinului.

Martorii au chemat o ambulanţă, iar bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri medicale.

„Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

UPDATE

Arădeanul care a înjunghiat un bărbat într-un magazin din municipiu, miercuri seară, după ce a vrut să plece cu produse fără să plătească şi i s-a atras atenţia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspectul are 30 de ani şi a fost prezentat, joi, Tribunalului Arad, însă încadrarea faptei a fost schimbată de procurori din tâlhărie în tentativă de omor calificat. Judecătorii au admis cererea procurorilor de arestare preventivă, astfel că agresorul va sta după gratii în următoarele 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a mai sustras produse din acelaşi magazin, din cartierul Aurel Vlaicu, însă tatăl său venea să le plătească, uneori, pentru ca patronii să nu depună plângere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.