Ziarul electronic al arădenilor

Autoturisme parcate în centrul Aradului, distruse cu gantere şi pietre de un bărbat

Mai multe autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Arad au fost distruse, marţi dimineaţa, de un bărbat care a folosit gantere şi pietre, el fiind preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie.

Incidentul a avut loc pe strada Banu Mărăcine și a fost semnalat în jurul orei 4.30, iar la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti.

„Un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de două gantere şi pietre, şapte autoturisme, printre care şi al său. Până în prezent, trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sa îi identifice şi pe ceilalţi proprietari“, a informat IPJ Arad.

Suspectul, aflat în stare de agitaţie, a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis fapta, el urmând să fie audiat când medicii vor stabili că acest lucru este posibil.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de distrugere.

IPJ Arad a mai informat că polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un bloc de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu două gantere în parbrizul unui autoturism, în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1.

„La sosirea polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul nu era în evidență cu boli psihice“, a mai precizat IPJ Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.