Ziarul electronic al arădenilor

Asistentă medicală de la Spitalul Județean Arad, depistată cu SARS CoV-2

O asistentă medicală de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost confirmată cu virusul SARS CoV-2, la revenirea din concediu, pe care și l-a petrecut în afara țării.

Anunțul a fost făcut, joi, de conducerea Spitalului Județean Arad. „Măsura testării tuturor angajaților Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, la revenirea din concediul de odihnă, concediul medical sau după mai mult de patru zile libere plătite s-a dovedit a fi eficientă. Astfel, o asistentă medicală din cadrul spitalului a fost depistată cu virusul SARS CoV-2, în urma testării realizate la revenirea din concediul de odihnă efectuat în afara țării. Prin testarea colegei noastre, înainte de reînceperea activității, s-a evitat și infectarea altor cadre medicale sau a pacienților cu care ar fi putut intra în contact“, se arată într-o informare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, în județul Arad, până joi, au fost confirmate 743 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.