Ziarul electronic al arădenilor

Armă de tir sportiv şi cinci cutii cu muniţie, găsite în bagajele unui român, la frontieră

O armă de tir sportiv şi cinci cutii metalice cu muniţie au fost găsit de către poliţiştii de frontieră arădeni în bagajele unui cetăţean român care venea în ţară şi care nu deţinea autorizaţiile legale necesare.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră Arad, bărbatul a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, în timp ce călătorea într-un autocar înmatriculat în România.

„Cu ocazia formalităţilor, în urma controlului amănunţit efectuat asupra bagajelor unui cetăţean român, pasager în autocar, printre bunurile personale, a fost descoperită o armă de tir sportiv şi cinci cutii metalice cu muniţie pentru arma respectivă. Persoana respectivă nu o declarase la intrarea în ţară şi nu deţinea autorizaţie de introducere în ţară conform prevederilor legale în vigoare“, se precizează în comunicat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.