Ziarul electronic al arădenilor

Agresori cercetați. Femeii și copii, agresați și amenințați cu moartea

Două femei au fost agresate fizic de bărbații cu care locuiau, iar unul dintre aceștia a amenințat cu moartea și copiii lor, cei doi agresori fiind cercetați de polițiștii arădeni.

Polițiștii de la Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Arad au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile.

Conform IPJ Arad, polițiștii și jandarmii au fost solicitați la domiciliul unei tinere de 24 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că soțul ei, de 26 de ani, a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea, cu un cuțit de bucătărie, atât pe ea, cât și pe copiii lor.

Polițiștii au dispus evacuarea temporară a bărbatului din locuință, interzicându-i apropierea la o distanță mai mică de 50 de metri față de victimă și copii.

Al doilea ordin a fost emis de polițiștii de la Secția nr. 2 din cartierul Micălaca, în data de 16 martie, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din județul Gorj, care, în ziua precendentă, și-ar fi amenințat și lovit fost concubină, în vârstă de 29 de ani, în locuința acesteia.

„În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.