Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent din Arad, agresat într-un tramvai. Jandarmii l-au identificat pe autor

VIDEO Un adolescent din municipiul Arad a fost agresat în tramvai de un bărbat care a încercat să îi verifice biletul de călătorie, iar când tânărul i-a cerut să se legitimeze, suspectul l-ar fi lovit cu pumnul şi l-ar fi scuipat, după care a fugit, fiind prins la scurt timp de către jandarmi.

Victima are 17 ani şi a sunat la 112 după ce a fost agresată, fiind trimis un echipaj al Jandarmeriei, care a ajuns după câteva minute.

Tânărul a relatat că se afla în tramvai împreună cu sora sa, când un bărbat s-a apropiat şi i-a cerut la control biletul. Adolescentul a răspuns că are abonament de elev şi i-a cerut bărbatului, care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, să se legitimeze.

„Bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, el a luat-o la fugă, ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei“, a informat IJJ Arad.

Suspectul are 34 de ani şi este cercetat pentru „lovire sau alte violenţe“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.