Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 79, la Zimand Cuz. Trei persoane au fost rănite

Un microbuz în care se aflau şoferul şi şase pasageri a fost implicat într-un accident rutier, vineri, pe DN 79, în zona localităţii arădene Zimand Cuz, unde vehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism, în total trei persoane fiind rănite şi transportate la spital.

În microbuz se aflau şapte persoane, cu tot cu şofer, iar în autoturism se afla doar şoferul.

„Vineri, în jurul orei 12.45, un bărbat de 71 de ani, din Timișoara, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Chișineu Cris înspre Arad, iar pe raza localității Zimand Cuz a pătruns pe contrasens, intrând jn coliziune cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului vinovat și a doi pasageri din microbuz, o femeie de 44 de ani și un tânăr de 18 ani.

Se continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor producerii accidentului, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă“, a informat IPJ Arad.

Cei trei răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean cu un echipaj SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, starea acestora fiind stabilă.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 79 Arad – Oradea a fost complet blocat în zona localităţii Zimand Cuz.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.