Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Accident la Nădab. Un bărbat a murit, alți doi au fost răniți

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți grav, joi, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi au TIR, pe DN79, în zona localităţii arădene Nădab.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc în zona Stației CFR din Nădab, iar una dintre victime a fost încarcerată, ulterior fiind declarată decedată. Este vorba de un bărbat, şoferul unuia dintre autoturismele implicate.

Alți doi bărbați, aflați în maşinile implicate în accident au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, circulaţia rutieră pe DN79 a fost complet blocată, fiind deviată prin localitatea Nădab. Drumul naţional ar urma să fie redeschis în jurul orei 17,00.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc coliziunea în lanţ.

UPDATE

Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 61 de ani, din Timișoara.

Bărbatul conducea un autoturism pe DN 79, iar în momentul efectuării unei depășiri a intrat în coliziune cu un autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat din județul Argeș, apoi în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș, și apoi într-o altă coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat din Sântana.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului din Sântana, în vârstă de 29 de ani, și rănirea ușoară a șoferului vinovat și a bărbatului din Chișineu-Criș, în vârstă de 36 de ani“, a informat IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările, șoferul vinovat de producerea accidentului fiind acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.