Ziarul electronic al arădenilor

5 sfaturi pentru a cumpara haine pentru copii

Toti parintii isi doresc ca cei mici sa arate precum copiii din reviste, cu haine dupa ultima moda si apartinand firmelor renumite. Nu este insa suficient sa va orientati dupa acest criteriu daca tineti la sanatatea copiilor dvs.

In multe cazuri, hainele care arata impecabil pot pune in pericol sanatatea copiilor, mai ales daca vorbim despre bebelusi care nu pot spune ce ii doare. Parintii pot lua in considerare dorintele copiilor lor atunci cand le cumpara haine acestora, dar ar trebui sa acorde o atentie deosebita calitatii si functionalitatii hainelor.

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont pentru a alege hainele perfecte pentru copilul dumneavoastra:

1. Cand cumparati haine pentru copii, ar trebui sa luati in calcul criteriul calitatii, criteriu urmarit de Naia. Pielea sensibila a copiilor are nevoie de cele mai bune materiale. Bumbacul este inca cel mai popular material, deoarece este cel mai putin probabil sa contina substante nocive. De asemenea, pentru anotimpul rece, specialistii recomanda o investitie in materiale de calitate superioara, chiar daca sunt ceva mai scumpe.

2. Daca doriti sa va asigurati ca hainele sunt sigure pentru copilul dvs., ar trebui sa le spalati inainte de prima utilizare. Acelasi lucru trebuie sa il faceti si in cazul prosoapelor, lenjeriei si altor articole de casa. Astfel, puteti elimina posibilitatea ca unele reziduuri de substante ar putea irita pielea copiilor dumneavoastra. Mai mult, mirosul hainelor proaspat spalate este excelent!

3. Chiar daca credeti ca cunoasteti dimensiunea hainelor copilului dvs., aveti grija atunci cand faceti aceasta achizitie. Foarte des, parintii nu pot aprecia corect si pot cumpara haine care apoi se dovedesc ca nu sunt marimea potrivita pentru copilul lor. Ar fi mai bine sa va informati despre modul in care pot fi returnate si despre cum puteti obtine banii inapoi. De obicei hainele, cumparate online, pot fi trimise inapoi intr-o perioada de 2 saptamani.

4. Daca nu sunteti sigur cu privire la dimensiuni, cumparati intotdeauna haine pentru copii cu dimensiuni putin mai mari. Chiar daca copilul nu poate purta hainele acum, intr-un viitor apropiat, aceste haine vor fi cu siguranta potrivite pentru el!

5. In principiu, copiii isi exprima optiunile atunci cand le cumparati haine. Desigur, in final, parintii decid daca acestea trebuie cumparate de fapt. Totusi, principala calitate a unor articole vestimentare pentru copii nu este aspectul, ci functionalitatea. Sigur ca dumneavoastra decideti de ceea ce are nevoie copilul dumneavoastra, dar expertii cred ca functionalitatea hainelor unui copil ar trebui sa fie intotdeauna pe primul plan. Cel mai bun exemplu il constituie imbracamintea impermeabila pentru copii, care degeaba arata bine daca nu ii protejeaza pe cei mici asa cum trebuie de ploaie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.