Ziarul electronic al arădenilor

3 TIPOLOGII de FEMEI și cele mai INTERESANTE idei de CADOURI pentru ele

Se presupune ca nu ar trebui sa fie prea greu sa surprinzi o femeie, daca vei miza pe lucruri ce sunt apreciate de o mare parte din reprezentantele sexului frumos, cum ar fi florile sau bijuteriile.

Dar, cum doamnele sunt, de obicei, fiinte speciale si complicate in aceeasi masura, in mod sigur vor astepta sa le impresionezi cu adevarat cu un cadou potrivit.

Descopera ce cadouri ar trebui sa ii faci unei femei, in functie de personalitatea sa!

– Business Woman

Cele mai potrivite cadouri pentru o femeie ce are o viata activa si este mereu ocupata ar putea viza doua zone de interes.

Fie alegi sa ii oferi lucruri practice de care ea are nevoie in viata de zi cu zi sau care ii faciliteaza munca, fie optezi pentru mici momente de rasfat si relaxare de care, in mod sigur, duce lipsa si pe care si le-ar dori in incheierea unei zile incarcate.

O idee potrivita pentru a surprinde femeia din viata ta ar putea fi un accesoriu pentru telefonul mobil, precum, o husa samsung s8, care sa ii asigure protectie sporita, cat si un design unic gadgetului ei.

In mod sigur, fiind o femeie extrem de ocupata si preocupata de latura dezvoltarii afacerilor, telefonul mobil este principala ei arma, dispozitivul cel mai des folosit, de care nu se poate lipsi. Din acest motiv, o carcasa pentru telefonul ei este fix ce ar putea avea nevoie, mai ales pentru acele momente in care pleaca in deplasari, iar mobilul ei trebuie sa fie in conditii de siguranta, optime pentru a asigura buna functionare si pastrarea legaturii cu ceilalti angajati.

In plus, pentru un grad si mai inalt de protectie, achizitioneaza pentru dispozitivul ei si o folie pentru Iphone 8+, ideala impotriva deteriorarii display-ului ce duce la imposibilitatea de a mai putea folosi telefonul.

Tot pentru femeia mereu ocupata din viata ta ce alege sa rezerve putinul timp pe care il are la dispozitie familiei, punandu-se pe ea pe plan secund, opteaza pentru o sedinta la unul din saloanele ei cosmetice preferate, cara sa includa un pachet complet de servicii, de la tratamente de infrumusetare, pana la metode de relaxare. In mod sigur, va aprecia acest cadou!

Pasionata de gatit

Daca persoana draga a dezvoltat in timp o adevarata pasiune pentru prepararea celor mai sofisticate si savuroase feluri de mancare, iar acest lucru tie nu iti displace absolut deloc, ba dimpotriva, este cazul sa ii arati apreciere si sa ii incurajezi initiavitele culinare.

O carte de bucate traditionale sau care sa regaseasca retele celor mai apreciate culturi, poate sa reprezinte un cadou ideal pentru a o surprinde.

De asemenea, poti opta pentru un set de cutite profesionale, pe care sa gravezi numele ei. In mod sigur, acest cadou o va impresiona, o va face sa se simta speciala si mandra de reusitele ei.

Daca este in acelasi timp si o fire mai jucausa si are un simt al umorului dezvoltat, ai putea sa iei in calcul si varianta unor ustensile sau accesorii de bucatarie personalizate, pe care sa fie inscriptionate diferite mesaje haioase.

Totodata, un set de farfurii din portelan sau un set de cesti cu un model deosebit ar putea sa ii sensibilizeze inima iubitei tale.

Artista in devenire

Femeile care fac parte din aceasta categorie sunt, de cele mai multe ori, persoane cu o sensibilitate accentuata, cu un simt estetic bine dezvoltat si apreciaza arta, tot ce denota eleganta si rafinament.

Cele mai potrivite cadouri pentru aceasta tipologie de persoana ar fi materiale pe care sa le foloseasca cu drag si inspiratie in realizarea celor mai apreciate creatii.

O alta idee inspirata, ar putea fi biletele la teatru sau opera atat pentru ea, cat si pentru tine. In acest fel, ii arati ca si tu esti pasionat de tot ce tine de bun gust, de arta si de educarea si imbunatatirea laturii artistice.

In oricare dintre aceste tipologii de femei s-ar incadra femeia din viata ta, nu uita ca orice doamna, indiferent de personalitatea ei, va aprecia mai mult un cadou oferit din dragoste!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.