Ziarul electronic al arădenilor

Vrei să pleci în vacanță? Optează pentru o asigurare medicală pentru călătorie!

Poate că și tu ți-ai făcut multe planuri pentru perioada următoare: vrei să pleci într-o călătorie ca să te relaxezi și să scapi de stres, ori poate ești nevoit să te ocupi de un proiect nou la job, așa că trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri.

Totuși, în ambele cazuri, este indicat să te organizezi din timp, astfel încât să elimini multe griji care nu îți dau pace, iar sejurul să se desfășoare fără incidente neplăcute.

În acest sens, este bine să optezi și pentru o asigurare medicală pentru călătorie, care te protejează de problemele de sănătate care s-ar putea ivi pe parcursul călătoriilor tale în străinătate!

De ce să alegi o asigurare medicală pentru călătorie?

  • Te protejează chiar și atunci când nu mai poți să pleci

Cu siguranță aștepți nerăbdător să pleci în vacanță, poate ți-ai pregătit și bagajele, însă descoperi în ultimul moment că nu mai poți pleca din cauza unor factori externi. Este o situație neplăcută, însă te poți baza pe asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate, deoarece te protejează chiar și atunci când ești nevoit să anulezi atât plecarea, cât și biletul de avion!

De asemenea, atunci când pleci cu avionul, este bine să îți cunoști drepturile de pasager, deoarece pot apărea și alte obstacole care îți pot strica călătoria în străinătate: zborul este anulat, întârziat ori ai ratat zborul de legătură. Astfel, cu o asigurare potrivita vei știi care sunt pașii următori pentru a gestiona eficient și rapid situația inconfortabilă în care te poți oricând regăsi!

  • Îți protejează sănătatea

O problemă de sănătate poate necesita asistență de urgentă chiar și atunci când ești în străinătate.

De exemplu, de la Gothaer poți opta pentru polița GoTRAVEL, o asigurare medicală pentru călătorii în străinătate care te protejează în cazul apariției riscurilor asigurate pentru care ai optat, indiferent de țara pe care o alegi drept punct de destinație. Este simplu. Alegi suma asigurată (30.000 sau 50.000 de euro) și beneficiezi de diferite servicii medicale, cum ar fi: despăgubirea tratamentului medicamentos necesar, transportarea cu ambulanța de la locul accidentului la cel mai apropiat spital, stabilirea tratamentului medical și a celui spitalicesc și realizarea intervențiilor chirurgicale urgente. Așadar, nu mai trebuie să îți faci griji în cazul unui accident neprevăzut: asigurarea îți oferă sprijinul necesar pentru a beneficia de o recuperare cât mai ușoară… cel puțin din punct de vedere financiar!

  • Te protejează în privința bagajelor și a bunurilor pierdute

Când ajungi la destinație, îți dorești să îți recuperezi bagajele cât mai repede, pentru a putea începe cu adevărat sejurul în țara de destinație. Însă, dacă bagajele sunt pierdute sau furate, atunci acest fapt îți dă întregul plan peste cap.

Din fericire, cu asigurarea GoTRAVEL ești protejat și în acest scenariu, inclusiv dacă aștepți peste 6 ore sosirea bagajelor. În plus, nu numai bagajele din timpul concediului sunt protejate, ci și bunurile care ți-au rămas acasă.

Poți opta pentru o acoperire suplimentară care îți asigură bunurile de la domiciliu în cazul în care apare un eveniment neașteptat la locuința ta atunci când tu ești în călătorie, cum ar fi o inundare de la vecini, un incendiu sau un furt prin efracție. Astfel, te poți relaxa în voie în timpul călătoriei: nu numai bagajele sunt asigurate, ci și bunurile care au rămas acasă!

În concluzie, dacă alegi o asigurare medicală pentru călătorie, atunci știi că orice s-ar întâmpla, ești mai pregătit ca niciodată să faci față problemelor care îți afectează sejurul pe care l-ai organizat, cu atenție, timp de mai multe săptămâni!

sursă foto: Shutterstock.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.