Ziarul electronic al arădenilor

Vrei ca întotdeauna să fii o femeie stilată și elegantă? Află cum să devii cea mai bună versiune a ta și să întorci toate privirile!

Oare ce înseamnă cu adevărat să fii o femeie stilată? Fiecare persoană vede această noțiune diferit, în funcție de mentalitatea sa, astfel că o definiție clară nu poate fi oferită.

Pentru unii oameni, a fi stilată înseamnă să ai mereu o apariție elegantă, fără cusur, pentru alții se rezumă totul doar la atitudine, comportament, educație și personalitate, iar pentru alții, o combinație între cele două este elementul câștigător.

Dacă și tu îți dorești să fii întotdeauna o femeie stilată, rafinată, elegantă, atât din punct de vedere fizic, cât și moral, aplică cu încredere sfaturile de mai jos și observă cum vei fi percepută diferit de către persoanele din jurul tău!

Iată cum poți deveni o femeie stilată și rafinată în câțiva pași simpli!

  • Acordă o atenție deosebită aspectului tău

Aspectul exterior este primul lucru care este remarcat atunci când o persoană ia contact direct cu tine, așa că este important să lași o impresie bună. Poartă haine curate, atent călcate, din materiale calitative, care să îți avantajeze forma corpului și să îți pună în evidență toate atuurile.

Inspiră-te din reviste de modă și combină armonios diferite piese vestimentare, până găsești stilul cel mai potrivit pentru tine, la care rămâne doar să mai adaugi bijuteriile potrivite și perechea de pantofi perfectă. Indiferent de preferințele tale, poți comanda încălțăminte de damă pe Atmosphere Fashion, unde vei găsi o mare varietate de pantofi, pentru toate ocaziile și gusturile!

Completează look-ul cu un machiaj care să îți pună în valoare frumusețea naturală, o coafură pe măsură și o manichiură impecabilă, pentru că, până la urmă, nu este un secret faptul că mâinile reprezintă cartea de vizită a oricărei persoane, în special a unei femei stilate!

  • Nu uita niciodată de cei 7 ani de acasă

Nu este de ajuns să fii o femeie frumoasă, elegantă și apreciată de cei din jurul tău pentru grija pe care i-o oferi aspectului tău exterior, ci este absolut esențial să ai și o educație bine fundamentată, acei „7 ani de acasă”. Astfel, trebuie să le acorzi persoanelor din jurul tău respect, indiferent de vârstă, statut social sau financiar, să vorbești calm și politicos și să știi cum să îți mulezi comportamentul în funcție de cadrul social în care te afli.

Nu uita să folosești cuvintele magice „te rog” și „mulțumesc” și fii o persoană tolerantă și open-minded, care nu se grăbește să îi judece pe cei din jurul său! Lasă orgoliul deoparte și învață să îți recunoști greșelile, alături de un „îmi pare rău” și o dorință de a învăța din respectiva greșeală, de a nu o repeta și de a face tot posibilul să devii cea mai bună versiune a ta!

  • Ai încredere în tine

Încrederea în propria persoană este una dintre cele mai puternice arme pe care o femeie le poate deține! O ținută perfectă nu poate străluci cu adevărat fără o atitudine corespunzătoare, conturată de încredere în sine și în propriile forțe. Mereu când pășești pe stradă sau intri într-o încăpere cu multe persoane, stai dreaptă și cu privirea fix înainte, aspecte care vor transmite tuturor mesajul că ești puternică și nu poți fi intimidată ușor!

Zâmbește des și larg, fii o persoană optimistă și pozitivă, ce radiază fericire și transmite tuturor o stare de bine. Vorbește clar și nu ezita să îți expui părerile, fondate pe argumente pertinente, fii sigură pe tine și pe cunoștințele pe care le deții. Dacă nu ai încă încredere în tine, acționează după principiul „Fake it ‘till you make it!”, repetându-ți în fiecare zi faptul că ești îndeajuns de frumoasă, inteligentă și capabilă de tot ceea ce îți propui.

Pentru a fi o femeie stilată, asigură-te că ai bifat cele 3 elemente esențiale de mai sus: aspectul exterior fără cusur, o educație foarte bine consolidată și o încrederea în propria persoană ce nu poate fi zdruncinată ușor! Îmbrățișează-ți feminitatea și învață cum să ți-o pui în valoare cu adevărat!

sursa foto: Unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.