Ziarul electronic al arădenilor

Veres Attila, candidat UDMR la primăria municipiului; Péró Tamás – la preşedinţia CJ Arad

Omul de afaceri arădean Veres Attila este candidatul UDMR pentru funcţia de primar al municipiului Arad, în timp ce consilierul judeţean Péró Tamás este candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, au decis forurile judeţene ale Uniunii.

Preşedintele UDMR Arad, deputatul Petru Farago, a declarat că în 20 de comune şi oraşe vor fi depuse liste de candidaţi pentru consiliile locale, iar în 13 vor exista şi candidaţi la funcţia de primar.

Conform sursei citate, candidaţii au fost validaţi de forurile judeţene ale UDMR şi se mai aşteaptă validarea de către forul central, pentru ca săptămâna viitoare listele să fie depuse la birourile electorale.

Veres Attila este un om de afaceri din Arad, căsătorit şi tată a trei copii. A terminat Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnice din Timişoara, iar o perioadă a lucrat ca profesor de informatică suplinitor, după care s-a orientat către mediul de afaceri. În prezent, este directorul executiv al unei companii înfiinţate în 1990 în Arad, reprezentată în opt ţări, care are ca principală activitate vânzarea de dispozitive şi componente electrice.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean va candida consilierul judeţean Péró Tamás. El este al doilea pe lista de candidaţi a UDMR, primul fiind deputatul Petru Farago. Pe locul trei pe listă se află Zágoni-Szabó András, consilier local în oraşul Pecica, preşedinte al Asociaţiei Fermierilor Maghiari din Arad.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.