Ziarul electronic al arădenilor

Unde găsim țiglă metalică la preț avantajos?

La ora actuală, există numeroase companii care oferă românilor soluții eficiente pentru acoperișuri rezistente și elegante. Dintre acestea, RoofArt este cea care reușește să îmbine în cel mai util mod posibil această eficiență cu o serie de avantaje de ordin financiar.

La RoofArt, țigla metalică are un preț avantajos, care variază, desigur, în funcție de tipul și dimensiunile acoperișului. De altfel, compania este producătoarea celei mai apreciate game de sisteme de învelitori: din țiglă metalică Umbrella®, Clasică și Umbrella® cu prinderi ascunse (dublu-modulară). Realizate din oțel nordic de calitate superioară (oțel suedez SSAB), sistemele Umbrella® aduc beneficii nenumărate în ceea ce privește latura practică, dar și latura estetică.

Țigla metalică Umbrella® – sisteme de învelitori revoluționare pe piața din România

Este normal ca fiecare dintre noi să-și dorească un acoperiș suficient de bun astfel încât, pentru un timp cât mai îndelungat, să nu prezinte deteriorări semnificative și să nu necesite renovări de amploare. În plus, ne dorim și ca montajul țiglei metalice să se realizeze cât mai rapid și mai simplu, astfel încât locuința să fie completă în cel mai scurt timp posibil. Ei bine, toate acestea, dar și multe altele, sunt avantaje regăsite la țigla metalică Umbrella®.

Confecționată din oțelul nordic SSAB, aceasta, după cum am menționat și anterior, este disponibilă publicului sub două forme: Umbrella® clasică și Umbrella® dublu-modulară (cu prinderi ascunse). Fiecare dintre cele două variante prezintă avantaje superioare altor materiale de construcție a acoperișului, iar serviciile de montaj pentru țigla metalică au și ele prețuri mai avantajoase.

Caracteristicile țiglei metalice Umbrella®

Care sunt caracteristicile comune ale acestor două sisteme de învelitori? Ambele dispun de o rezistență crescută în fața condițiilor climatice extreme, având o durată de viață foarte extinsă, de aproximativ 60 de ani (chiar peste). Avantajul unor acoperișuri din țiglă metalică este acela că nu vor necesita foarte des servicii ample de reparații sau renovări. Grație acoperiri bio GreenCoat® pe bază de ulei de rapiță, sistemul de învelitori alcătuit din țigle metalice Umbrella® contribuie semnificativ la ocrotirea mediului înconjurător, datorită reducerii cantității de noxe emise în aer.

Tabla plană SSAB are în componența sa mai multe straturi de rezistență, dintre care cel mai important este cel de zinc, de 275 g/m2, care dispune de proprietăți anti rugină, anticoroziune și antioxidare, care va proteja miezul de oțel atunci când stratul de vopsea se fisurează sau se deteriorează. Stratul de grund în aceeași nuanță ca și vopseaua face ca eventualele zgârieturi să fie cât mai puțin vizibile la suprafața acoperișului, asigurând astfel un aspect exterior foarte elegant.

Tot pentru latura estetică a acoperișului, experții RoofArt au dotat țigla metalică Umbrella® cu un sistem de ambutisare, care va permite suprapunerea a patru panouri de tablă, fără urme vizibile de suprapunere, iar cele două canale laterale de scurgere vor împiedica apariția infiltrațiilor de apă accidentale și acumularea condensului.

Un alt aspect foarte important în cazul ambelor modele de țiglă metalică Umbrella® este că ele sunt montate de specialiștii RoofArt cu ajutorul alături de alte accesorii și elemente de prindere, realizate din același material rezistent, oțelul nordic SSAB. Acest lucru va reduce semnificativ riscul apariției defecțiunilor, datorită îmbinării perfecte a pieselor.

Ceea ce este diferit între țigla metalică Umbrella® Clasică și Umbrella® cu prinderi ascunse este faptul că aceasta din urmă este formată din două module de țiglă (de 1180 mm lățime și 755 mm lungime), care dispun de o manevrabilitatea mai mare și facilitează cu mult lucrul la înălțime. De asemenea, transportul acestora se va realiza mai ușor, iar posibilitatea de demontare a unuia dintre panouri, chiar și în mijlocul construcției acoperișului, reprezintă un avantaj greu de trecut cu vederea. Și nu este de trecut cu vederea faptul că atât îmbinările panourilor, cât și prinderile lor de astereală, nu sunt vizibile.

Pe de altă parte, și țigla metalică Umbrella® Clasică are un aspect uniform foarte elegant, o greutate redusă, aproximativ 4kg/mp, pentru a putea fi montată cu ușurință, păstrându-și aspectul impecabil și la temperaturi de până la 1000 C.

Așadar, dacă ești în căutarea unei țigle metalice la preț avantajos, rezistentă și elegantă, dar, în același timp, ai vrea să ai grijă și de mediul înconjurător, alege produsele profesionale marca RoofArt!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.