Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr a furat pensia unei femei pe care a ajutat-o la bagaje

VIDEO O femeie din Arad a rămas fără pensie chiar în ziua în care şi-a primit banii, după ce s-a oferit să recompenseze un tânăr care a ajutat-o la bagaje, însă care a văzut că aceasta are o sumă mare în portofel şi i l-a furat.

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 20.00, iar victima a alertat un echipaj de jandarmi prezent pe stradă. Aceştia au văzut un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi şi au pornit în urmărirea suspectului, care a fost imobilizat.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje şi un cărucior în care avea un copil şi s-a oferit să o ajute până la o staţie de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu şi i-a oferit acestuia.

Bărbatul, care este din Brașov, a văzut că în portmoneu sunt mai mulţi bani şi, profitând de un moment de neatenţie din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar portofelul cu întreg conţinutul a fost restituit victimei.

video: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.