Ziarul electronic al arădenilor

Un polițist și un jandarm au salvat un bătrân căzut într-un pârâu din zona Căpâlnaș

Un polițist și un jandarm au intervenit pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 73 de ani, căzut într-un pârâu de la marginea localității arădene Căpâlnaș.

Conform IJJ Arad, în noaptea de 16/17 iulie, în jurul orei 1.00, un echipaj mixt format din agentul de poliție Andrei Lazăr, de la Postul de Poliție Petriș, și plutonierul major Andrei Poenariu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au fost sesizați de o persoană despre faptul că se aud strigăte de ajutor  în zona unui pârâu de la periferia localității Căpâlnaș.

„Echipajul mixt s-a deplasat de urgență în zona indicată și au descoperit un bărbat de aproximativ 73 de ani, căzut în apă până la brâu, sub un pod. Polițistul și jandarmul au intrat în apa adâncă după acesta și au început operațiunea de salvare. Operațiunea a fost dificilă din cauza faptului că bărbatul, dezorientat, avea prins un picior sub un bolovan, iar albia râului, înaltă de aproximativ 2 metri, era nămoloasă. Acesta a stat în apă  mai bine de 6 ore“, se arată într-o informare remisă de IJJ Arad.

Potrivit sursei citate, în aproximativ 25 minute, bărbatul a fost scos din apă și predat unui echipaj de ambulanță, deoarece prezenta semne de hipotermie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.