Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat a furat 21 de rude de salam dintr-un magazin. Jandarmii arădeni l-au depistat în tramvai

VIDEO Un bărbat care a furat 21 de bucăţi de salam dintr-un magazin a fost prins întâmplător de jandarmii arădeni, cu produsele asupra sa, într-un tramvai, unde a atras atenţia pentru că nu purta mască de protecţie.

Bărbatul are 32 de ani şi a fost surprins de camerele de supraveghere video ale unui supermarket, însă angajaţii nu ştiau că furase până când nu le-au spus jandarmii.

„Aflat într-un tramvai, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie şi consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfăşurau în acele momente o acţiune preventivă de responsabilizare a populaţiei cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în bagajul bărbatului 21 rude de salam, de diferite mărci“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Întrebat despre provenienţa produselor, bărbatul a spus că le are „de la o mătuşă“, dar despre care nu ştia să spună unde locuieşte pentru că „s-a despărţit de soţ“.

„Jandarmii au făcut verificări la mai multe societăţi comerciale şi în scurt timp au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective“, a mai precizat Monoranu.

Confruntat cu imaginile în care apare cum ia din vitrinele frigorifice bucăţile de salam şi le bagă într-o plasă, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

Pe numele său au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În plus, arădeanul a fost amendat cu 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice şi pentru nerespectarea măsurilor de prevenţie sanitară.

foto/video: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.