Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat care a furat 100.000 de euro dintr-un apartament din Arad a încercat să mituiască un polițist

Un bărbat cercetat într-un dosar privind furtul a 100.000 de euro dintr-o locuinţă din Arad a fost arestat preventiv pentru dare de mită, după ce i-a oferit 12.000 de euro unui poliţist care l-a oprit în trafic pentru a nu face verificări în cazul său.

Potrivit uni comunicat al DNA procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de duminică, a unui bărbat, în sarcina căreia s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în ordonanţă că, duminică, bărbatul faţă de care se desfăşurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Arad) a fost depistat şi oprit în trafic de către un agent de poliţie în cadrul Biroului Poliţiei Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

În acest context, spun anchetatorii, i-ar fi oferit agentului de poliţie suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece şi pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia.

DNA informează că, duminică, judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.