Ziarul electronic al arădenilor

Aproape 1.000 de persoane imunizate la Maratonul vaccinării de la Arad

Aproape 1.000 de persoane au fost imunizate la Maratonul vaccinării, care s-a desfășurat în municipiul Arad, în perioada 7 – 9 mai.

„Duminică seara, maratonul vaccinării de la Arad a luat sfârșit. 948 de persoane s-au vaccinat în cadrul acestei acțiuni în care medici, asistente și voluntari s-au implicat pentru ca numărul persoanelor imunizate din municipiu să crească. Mulțumim pe această cale UVVG Arad, DSP Arad şi Crucii Roşii pentru implicare. Mulțumim de asemenea tuturor artiştilor care au creat o atmosferă minunată pe durata întregului maraton și nu în ultimul rând, mulțumim HoReCa pentru sprijin şi pentru premiile oferite“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului Arad

Maratonul vaccinării a început, vineri, la ora 15.00, și s-a încheiat duminică, la ora 22.00.

Conform datelor prezentate de autorități, în prima zi s-au prezentat 156 de persoane la centrul temporar amenajat în holul din Palatul Administrativ, în cea de a doua zi au fost 360 de persoane imunizate cu prima doză de vaccin, iar în ultima zi, 432.

Vaccinarea s-a făcut fără programare, doar pe bază de buletin sau carte de identitate, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer.

„Toate persoanele care s-au vaccinat în acest weekend la Primărie participă automat la o tombolă a cărei premii au fost oferite de Art Café, La Pergola, Euphoria Biergarten, La Bottega Beer&Grill, Terasa Mureșul și Restaurantul Noi care pun la bătaie câte o cină pentru 4 persoane în locațiile lor, iar Cafeneaua Literară Joy’s oferă un lot de bere artizanală.   Extragerea câștigătorilor va avea loc marți, 11 mai 2021, la orele amiezii, și va fi transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad,  https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad“, a mai informat Primăria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.