Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat aflat în detenție în Penitenciarul Arad a murit

Un bărbat care ispășea o pedeapsă cu închisoarea a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul Arad.

Conform informațiilor transmise de Penitenciarul Arad, joi, în jurul orei 17.50, o persoană privată de libertate custodiată de Penitenciarul Arad a reclamat o stare de rău pe fond medical.

„A fost anunțat de îndată personalul medical aflat în serviciu, fiind solicitat și sprijinul Serviciului de Ambulanţă Arad. Personalul medical a reuşit stabilizarea pacientului, ulterior fiind transportat la un spital din reţeaua sanitară publică pentru investigaţii şi tratament de specialitate. În ciuda efortului personalului medical, în jurul orei 20.40 s-a declarat decesul“, se arată într-o informare remisă de Penitenciarul Arad.

Conform sursei citate, persoana în cauză, vârstnică, se află  în evidenţa cabinetului medical cu multiple afecţiuni medicale cronice.

„Totodată, sublinem că decesul nu intră sub incidența actualului context epidemiologic. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a procedat la informarea familiei persoanei decedate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Arad, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad şi a Poliţiei Municipiului Arad“, se mai precizează în informarea Penitenciarului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.