Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat a încercat să introducă în ţară 8 kilograme de cannabis, prin PTF Turnu

Un bărbat de 39 de ani a fost reţinut după ce a încercat să introducă în ţară 8 kilograme de cannabis, prin Punctul de Trecere a Frontierei Turnu din judeţul Arad, acesta aflându-se într-un autocar.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş – Serviciul Antidrog, împreună cu poliţiştii Serviciului  de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au ridicat 8 kilograme de cannabis în urma unui control făcut asupra unui autocar.

„La 1 noiembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, au organizat o acţiune la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu. Astfel, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un autocar. În urma controlului autocarului, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor peste 8 kg. de cannabis de la un bărbat de 39 de ani”, se arată în comunicat.

Bărbatul depistat cu droguri a fost dus la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri.

Pe numele acestuia  a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru  24 de ore, pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.