Ziarul electronic al arădenilor

Audi parcat pe trotuar. Ce au descoperit polițiștii la controlul documentelor

Un bărbat care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare expirate și fără a deține un permis de conducere valabil, a fost depistat în timp ce staționa neregulamentar pe trotuar, în zona Palatului de Justiție din municipiul Arad.

Bărbatul a fost surprins, vineri, de polițiștii locali, în timp ce staționa neregulamentar, cu un autoturism Audi, pe trotuarul din apropierea Palatului Justiției.

„Legitimat de polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice, înainte de a fi sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, bărbatul a prezentat un permis de conducere american, nevalid pe teritoriul României, mărturisind că nu deține un permis românesc.

Mai mult decât atât, în urma verificării amănunțite a documentelor prezentate polițiștilor locali, a reieșit faptul că numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau expirate“, se precizează într-o informare transmisă de Direcția Generală Poliția Locală Arad.

Conform DGPL Arad, la fața locului au fost solicitați și polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, care au preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor sub aspect penal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.