Ziarul electronic al arădenilor

UDMR îl propune pe Tóth Csaba pentru funcția de prefect al județului Arad

UDMR îl propune pe Tóth Csaba, jurist în vârstă de 43 de ani şi fost consilier judeţean, pentru funcţia de prefect al Aradului, decizia fiind luată în Consiliul Permanent al organizaţiei judeţene UDMR.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de UDMR Arad, Tóth Csaba „are experienţă şi rezultate în sfera publică şi privată deopotrivă“.

Tóth Csaba are finalizate studii în drept şi management, iar în perioada 2005-2010 a ocupat funcţia de preşedinte executiv al UDMR Arad. Între anii 2008 şi 2012 a fost consilier judeţean.

„În ce priveşte experienţa lui profesională, a făcut parte din consiliul de administraţie al mai multor întreprinderi, lucrând în acelaşi timp în domeniul consilierii juridice şi de management. În anul 2013 a fost numit în funcţia de director general al societăţii Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reuşind să salveze societatea de la faliment. Experienţa de două decenii, profesionalismul, succesele atinse şi calităţile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranţa că propunerea noastră este cea potrivită“, se arată în comunicat.

Preşedintele UDMR Arad, deputatul Petru Farago, anunţase, marţi, că organizaţia a obţinut, în urma negocierilor de la Bucureşti care au avut loc între partidele aflate la guvernare, funcţia de prefect al judeţului.

UDMR nu a mai avut niciodată în ultimii 30 de ani funcţia de prefect al judeţului Arad, însă a mai deţinut o funcţie de subprefect în perioadele 1996 – 2000, 2005 – 2009 şi 2010 – 2012.

Petru Farago (UDMR Arad): Am obţinut funcţia de prefect şi vom nominaliza persoana în câteva zile

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.