Ziarul electronic al arădenilor

Tu știi ce firmă de închirieri microbuze și autocare să alegi?

Transcar este o firmă de transport persoane, una dintre cele mai căutate de pe piață pentru serviciile de inchirieri microbuze și autocare. Experiența de aproape 20 de ani în domeniu, personalul calificat, prețurile competitive și flota auto modernă se numără între lucrurile ce o recomandă în acest domeniu.

Clienții beneficiază de cele mai bune condiții de transport, de confort și siguranță, indiferent de tipul de vehicul închiriat, iar asta se datorează în principal microbuzelor și autocarelor în stare perfectă, dar și datorită șoferilor, care știu cum să răspundă, de fiecare dată, solicitărilor pasagerilor.

Compania Transcar și-a început activitatea în anul 2001, iar de atunci a investit în permanență în oameni și în vehicule, pentru a putea atinge cele mai înalte standarde atunci când vine vorba despre transportul persoanelor.

Poți apela la compania Transcar ori de câte ori ai nevoie de transportul unui număr mai mare de oameni, căci parcul auto este format din numeroase microbuze și autocare moderne, ce asigură pasagerilor cel mai bun confort și un drum până la destinație în deplină siguranță.

Transcar oferă servicii non- stop de inchirieri autocare sau microbuze în perioada vacanțelor și, datorită parcului auto propriu, este posibil să închei contractul de colaborare cu firma de transport doar cu câteva ore înainte de plecare.

Dacă există un grup mai mic de oameni ce necesită transport, firma Transcar îți pune la dispoziție atât microbuze standard, cât și modele de lux, pentru un anumit tip de transport business ori pentru persoanele extrem de pretențioase.

Experiența, seriozitatea și profesionalismul sunt avantajele pe care firma Transcar le deține, spre deosebire de alte firme din același domeniu. Mai mult, serviciile de transport corespund celor mai înalte standarde în domeniu și garantează oricărui pasager ce va urca în vehiculele firmei că va avea parte de o experiență cu adevărat plăcută.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.