Ziarul electronic al arădenilor

Tricouri pentru BFF creativi și nonconformiști?

Cei mai buni prieteni sunt cei care se pliază pe nebunia ta, pe felul tău de a vedea lumea și pe ideile tale despre viață! Cei mai buni prieteni sunt cei care au răbdare să îți asculte dramele, pentru ca mai apoi să încerce să te scoată din starea întunecată, râzând de tine, cu drag însă!

Sărbătorește prietenia oferindu-i un tricou BFF!

Prietenia este cel mai de preț dar al omenirii, alături de iubire. Ea trebuie sărbătorită în fiecare zi, cu sau fără daruri materiale. Cu toate acestea, nu poți să nu îi oferi un cadou mai potrivit celui mai bun prieten al tău decât un tricou pentru BFF cu un mesaj amuzant și sarcastic atunci când împliniți n ani de prietenie. Pentru că vă cunoașteți foarte bine de mulți ani, în mod evident vei ști ce să-i inscripționezi pe tricou.

Nu ai cum să nu alegi un inside joke al vostru, o poreclă pe care o foloseau părinții lui când era mic, iar lui îi este rușine cu ea… Simțul umorului este foarte important într-o relație de prietenie, iar micile atenții, micile cadouri amuzante, devin sarea și piperul în astfel de relații. Suntem siguri că știi ce mesaj să alegi, însă dacă rămâi vreodată în pană de idei, lasă-ne să venim cu o serie de sugestii amuzante pentru cele mai cool tricouri pentru best friends.

Tricouri pentru BFF ‒ cele mai creative idei de texte

Poate că sunt prea multe glume pe care ai putea să le alegi ca texte pentru tricoul BFF și nu te poți decide. Sau poate că ai lăsat cadoul pe ultima sută de metri și nu te poți gândi acum la o idee prea creativă…

Tocmai de aceea îți lăsăm mai jos câteva sugestii, numai bune de imprimat pe orice model de tricou best friend:

  • Dear best friend, if you ever feel bad, call me. I promise to sing for you. Then you can decide what’s worse.
  • When I see my best friend crying: who do I have to kill?
  • If I send you my ugly selfies, our friendship is real.
  • You think i’m crazy? You should see me with my best friend.
  • Good friends don’t let you do stupid things… alone.
  • Admit it, life would be so boring without me.
  • You don’t have to be crazy to be my friend. I’ll train you.
  • Finding friends with the same mental disorder… priceless!
  • You laugh, I laugh. You cry, I cry. You jump off a high cliff, I yell Do a flip.
  • Never let your best friends get lonely… keep disturbing them!

Unde printezi tricoul pentru best friends?

Deja ai ales un mesaj pentru tricoul prietenului tău și ai și tricoul? Super! Tot ce trebuie să mai faci acum este să îl duci la un centru specializat în personalizarea articolelor vestimentare și să îi lași pe profesioniști să se ocupe de el.

Dacă însă nu ai timp sa faci acest drum sau nu știi unde ai putea găsi acest centru, avem o veste bună: ai la dispoziție servicii de personalizare online, pe site-ul ruvix.ro. Tricoul cu mesaj pentru best friends pe care îl vei oferi cadou va fi realizat impecabil, procesul de personalizare online fiind foarte simplu: alegi mărimea și culoarea tricoului, scrii textul dorit, alegi fontul, dimensiunea și poziționarea acestuia și asta este tot! Desigur, la RUVIX ai și o gamă gata de cumpărat de tricouri BFF. Tu alegi varianta cea mai bună până la urmă.

De îndată ce tricoul este gata vei fi informat de către cei de la RUVIX, putând alege între a-l ridica de la sediul lor din sector 2, București, sau a-l primi prin curier, la adresa specificată. Sărbătorește prietenia!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.