Ziarul electronic al arădenilor

Țigla metalică Umbrella® – de ce reprezintă cea mai bună opțiune pentru acoperișul casei tale?

Dat fiind faptul că acoperișul este una dintre părțile esențiale ale oricărei case, rolul său de protecție fiind vital locuitorilor, este de la sine înțeles faptul că la realizarea acestuia se vor folosi cele mai rezistente materiale. Cei mai în măsură să le recomande sunt specialiștii care lucrează în acest domeniu.

Întrebați despre materialul care răspunde cel mai bine cerințelor venite din partea clienților, referitoare la aspectele de ordin funcțional, financiar și estetic, experții au recomandat țigla metalică din oțel.

Există pe piață un tip special de țiglă metalică, deosebit de apreciat pentru capacitatea sa de a răspunde tuturor cerințelor menționate mai sus: țigla metalică Umbrella®. Aceasta este produsă în exclusivitate de compania RoofArt și este disponibilă în două variante: Umbrella® clasică și Umbrella® dublu-modulară (cu prinderi ascunse).

Țigla metalică Umbrella® – un produs cunoscut pe piața din România

Unic producător al țiglei metalice Umbrella®, compania RoofArt recomandă acest material de construcții pentru un acoperiș rezistent, cu o durată de exploatare de 60 de ani.

Se poate afirma că Umbrella® este o țiglă metalică ieftină și bună? Aceasta este întrebarea care apare pe buzele multor proprietari, chiar înainte de a se informa mai în detaliu despre acest produs. Cum bugetul alocat unei astfel de investiții este într-adevăr un factor important în procesul decizional, menționăm de la început faptul că țigla metalică produsă de RoofArt este accesibilă ca preț, clienții putând beneficia de asemenea și de un montaj profesional, realizat corect.

Susținându-și recomandarea pe baza unor argumente solide, experții companiei afirmă că, indiferent de modelul ales (clasic sau dublu-modular), avantajele aduse de acest produs sunt greu de egalat de oricare altul, beneficiile fiind construite pe baza următoarelor aspecte:

  • Realizarea țiglei metalice din oțel suedez SSAB

Incredibilele proprietăți anticorozive ale țiglei metalice sunt garantate de stratul de zinc de 275 g/mp regăsit în componența oțelului suedez. Cu cât grosimea acestui strat este mai mare, cu atât rezistența la coroziune va fi mai ridicată. De asemenea, celelalte materiale componente ale țiglei metalice, despre care puteți citi mai multe pe roofart.ro, contribuie și ele la creșterea rezistenței țiglei.

  • Stratul de acoperire bio GreenCoat

Tehnologia bio patentată a vopselei GreenCoat (pe bază de ulei de rapiță), cu care este acoperită țigla metalică Umbrella®, are un dublu rol: în primul rând, oferă tablei un grad ridicat de formabilitate, fără a exista riscul de a-i periclita durabilitatea, și, în al doilea rând, contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea cantității de noxe emise în aer. În plus, vopseaua nu se decolorează zeci de ani de la montaj, acest lucru fiind și garantat de către producătorul de materie primă, SSAB Suedia.

  • Gradul impresionant al fiabilității în exploatare și durabilitatea maximă

Durabilitatea țiglei metalice Umbrella® este dovedită în urma testării oțelului în cele mai aprige condiții de vreme din întreaga lume, timp de peste 40 de ani. Mostrele de tablă amplasate în diversele locații de pe Pământ au făcut față excelent ninsorilor, precipitațiilor abundente, vântului violent, temperaturilor trecute cu mult de limita înghețului, dar și valurilor de căldură excesivă, însoțite de radiații UV puternice.

RoofArt – țiglă metalică de calitate nordică, la preț avantajos

Atunci când ești în căutarea celor mai eficiente soluții pentru acoperiș, la cele mai accesibile prețuri, poți apela cu toată încrederea la RoofArt. Țigla metalică produsă de companie este disponibilă la un preț avantajos și rentabil, raportat la calitatea sa și la avantajele pe care le aduce beneficiarilor.

Compania se dedică an de an, zi de zi, perfecționării produselor comercializate și serviciilor oferite, aducând cele mai performante tehnologii și utilaje în procesul de producție. Pentru liniștea și siguranța clienților, RoofArt oferă trei tipuri de garanții pentru acoperișurile din țiglă metalică: 60 de ani – durată de exploatare, 40 de ani – garanție anticoroziune și 30 de ani – garanție pentru menținerea culorii.

Mai mult decât soluțiile pentru acoperișuri și pentru sisteme pluviale fiabile, compania oferă, de asemenea, și servicii profesionale de montaj și reparații, realizate cu ajutorul echipelor partenere. Acestea din urmă vor asigura prinderea și îmbinarea perfectă a tuturor elementelor componente ale acoperișului, pentru un aspect final elegant și o funcționalitate perfectă.

Pentru cele mai eficiente și accesibile soluții pentru acoperiș, accesează site-ul roofart.ro!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.