Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe autostradă. Cantităţi mari de bitum s-au scurs dintr-o autocisternă

Circulaţia pe sensul de mers Arad – Timişoara al autostrăzii A1 a fost întreruptă, marţi dimineața, fiind deviată pe DN 69, după ce, în urma unei tamponări, cantităţi mari de bitum s-au scurs pe asfalt dintr-o autocisternă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în tamponare au fost implicate un autotren încărcat cu fier vechi, o autocisternă cu bitum fierbinte şi un autoturism.

„Există scurgeri de bitum, iar traficul a fost întrerupt“, a precizat ISU Arad.

Atât reprezentanţii ISU, cât şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), au declarat că nu există persoane rănite.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că, în jurul orei 5.25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani.

În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, a informat IPJ Arad.

Traficul de pe autostradă a fost deviat la km 536 pe DN 69.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.