Ziarul electronic al arădenilor

Trei persoane care comercializau droguri în Arad, arestate

Trei persoane care au comercializat droguri de mare risc în municipiul Arad au fost arestate preventiv.

În cursul zilei de 6 mai, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N.S.I., L.A.S. şi M.D., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.
„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii N.S.I, L.A.S. şi M.D. au achiziţionat cantităţi importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiul Arad şi pe raza judeţului Timiş, obţinând astfel importante beneficii materiale“, se arată într-un comunicat de presă remis de DIICOT.

În urma organizării unor acţiuni de prindere în flagrant, inculpaţii au fost surprinşi în timp ce vindeau cantităţile de un kilogram de cannabis și 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20.000 lei, respectiv 1.510 grame cannabis și 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro.

„La data de 5 mai, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad şi municipiului Timişoara, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de haşis, 2 grame de cocaină, 750 de euro şi 17.600 lei“, a mai precizat DIICOT.

Conform sursei citate, la data de 6 mai, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.