Ziarul electronic al arădenilor

Trei accidente în trei ore. Mai multe persoane au fost rănite

Trei accidente soldate cu mai mulți răniți au avut loc sâmbătă, într-un interval de trei, pe DN 7 în județul Arad și în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Primul accident a fost înregistrat în jurul orei 8.45, pe DN 7, în afara orașului Lipova.

Conform polițiștilor, un arădean de 33 de ani a condus o autoutilitară, iar când a ieșit de pe un drum agricol, la km. 508+362 m, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea“ și nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din Arad.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri din autoturism, doi bărbați de 62, respectiv 70 de ani.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a informat IPJ Arad.

Al doilea accident înregistrat sâmbătă a avut loc în jurul orei 9.30, la PTF Nădlac II, pe sensul de intrare în țară.

Un bărbat de 50 de ani din județul Brașov, în timp ce se afla în coloană la controlul de frontieră, a manevrat un autotren, iar la un moment dat a lovit un bărbat de 49 de ani, tot din județul Brașov, care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat în spatele autotrenului. Bărbatul lovit a coborât dintr-un microbuz, care staționa în zonă.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost preluat de elicopterul SMURD. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Ce de-al treilea accident a avut loc în jurul orei 11.50, pe DN7. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 43 de ani, din Păuliș, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță suficientă în mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Lipova, care la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din județul Sibiu.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea unei femei de 39 de ani, pasageră în autoturismul condus de șoferul din Lipova. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative“, a informat IPJ Arad.

În acest caz continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.