Ziarul electronic al arădenilor

Traficant de droguri din Arad, arestat. Tânărul își desfășura activitatea pe darknet

Un tânăr din Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc.

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Arad, într-un dosar de trafic de droguri.

„La data de 8 martie, polițiștii și procurorii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Arad, la un bărbat, de 28 de ani, bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc. Din cercetări a reieșit că bărbatul și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe rețeaua darknet, folosind ca metodă de plată criptomonedele“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, în urma activităților, au fost descoperite și indisponibilizate 3.024 de grame de amfetamină, 17 grame de cocaină, 1.000 de timbre LSD, 46 de grame SPEED, 27 de plante de cannabis, 3 cântare de mare precizie, 2 corturi indoor, precum și mai multe obiecte folosite pentru creșterea și îngrijirea plantelor.

„În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Tribunalului Arad“, se mai arată în informarea IPJ Arad.

Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.