Ziarul electronic al arădenilor

Top 7 cadouri care merg, întotdeauna, la sigur

Atunci când ești în pană de idei, alegerea unui dar potrivit poate fi o adevărată provocare. Așa că, pentru astfel de momente, în care nu ai deloc inspirație, îți venim în ajutor cu sugestii de cadouri inedite și sigure pentru diverse împrejurări.

Baterie externă

Toată lumea folosește gadgeturi și dispozitive în ziua de astăzi, însă, acestea au o singură problemă: bateria are o autonomie limitată. Așa că, o baterie externă poate fi extrem de utilă pentru încărcarea device-urilor moderne. Încearcă să optezi pentru o baterie cu un design elegant, dar rezistent, mai ales la capriciile vremii. De asemenea, ar fi recomandat ca bateria pe care o oferi să aibă două porturi USB cu încărcare rapidă și o capacitate cât mai mare.

Set de darts

Dacă prietenii tăi s-au plictisit, deja, de clasicele jocuri de societate, îi poți surprinde cu un joc de darts profesionist, pe care îl pot juca chiar și acasă. Cu siguranță, cei dragi s-ar bucura de un astfel de cadou, mai ales, în serile în care vor să se distreze împreună. Iar, dacă vrei să oferi un astfel de cadou unei familii cu mai mulți copii, poți alege, opțional, și un set de darts pentru juniori, cu săgeți pe bază de magneți, astfel încât toată familia să se poată antrena împreună.

Cărți

Atunci când nu cunoști foarte bine persoana căreia urmează să îi oferi un cadou, poți opta pentru o carte celebră – un bestseller internațional sau un volum de specialitate. Iar, dacă persoana respectivă este pasionată de filme, călătorii sau biologie, poți opta pentru o enciclopedie sau pentru un catalog cu fotografii de colecție, dintr-un anumit domeniu. În plus, o carte poate fi un dar potrivit chiar și pentru membrii familiei tale sau pentru prieteni. Dacă le cunoști interesele, îți va fi foarte ușor să alegi un volum pe placul lor.

Vinuri de colecție

Întotdeauna, o sticlă de vin va fi un cadou extrem de apreciat, așa că, dacă nu ai inspirație, poți lua în calcul această variantă. Însă, atunci când dorești să îi oferi cuiva o sticlă de vin, nu opta pentru soi ieftin, pe care îl găsești în orice supermarket. Îți recomandăm să cauți un vin special, la un preț accesibil, consultând ghidul de vinuri românești Gault & Millau. Iar, dacă vrei să le oferi celor dragi un vin de colecție, poți merge la o cramă, unde găsești o mulțime de vinuri de calitate superioară.

O agendă de piele

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit, poți opta pentru un jurnal, cu o elegantă copertă din piele. Cu siguranță, destinatarul îl va folosi cu drag și își va aduce mereu aminte de tine. În plus, o astfel de agendă poate deveni un adevărat jurnal de amintiri, încărcat cu gânduri personale sau liste de dorințe.

Boxă portabilă

Tot din categoria de device-uri, poți alege o boxă portabilă, cu Bluetooth, pe care prietenii tăi să o poată folosi oricând. Cu ajutorul unei astfel de boxe, poți asculta muzica preferată atunci când gătești, când faci curățenie prin casă sau chiar și atunci când te relaxezi în cadă. În plus, cu o astfel de boxă, te poți bucura de muzică oriunde, chiar și atunci când ești la un grătar sau când te odihnești pe o pătură în grădină.

Un espressor de cafea

Dacă prietenii tăi obișnuiesc să-și înceapă ziua cu o cană fierbinte de cafea, atunci un espressor poate fi un cadou util pentru ei. Asta, în condițiile în care, evident, nu au un astfel de aparat deja. Cafeaua obținută la espressor are două mari avantaje, spre deosebire de cea făcută la ibric. În primul rând, la un espressor, temperatura de fierbere a apei este exact cea recomandată de specialiști, iar astfel, cafeaua își păstrează gustul autentic. În același timp, presiunea aparatului asigură o aromă mai intensă a cafelei și ajută la formarea unei spume catifelate, pe care nu o poți obține prin alte metode.

Așadar, dacă ești în pană de idei și nu știi ce să alegi pentru cei dragi, inspiră-te din sugestiile de mai sus. Cu siguranță, nu vei da greș dacă vei opta, măcar, pentru una dintre variantele oferite.

foto: https://unsplash.com/photos

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.