Ziarul electronic al arădenilor

Tineri cercetaţi de polițiști. Au furat tablouri, argintărie și antichităţi în valoare de 60.000 de lei

Doi tineri din Arad au fost identificaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi după ce ar fi furat dintr-o vilă veche din centrul municipiului, nelocuită în prezent, mai multe bunuri de valoare, precum antichităţi, tablouri sau argintărie, prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei.

Suspecţii au 22 şi 23 de ani şi au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care cercetează mai multe spargeri de locuinţe.

„În perioada 30 ianuarie-1 februarie, prin forţarea sistemului de închidere a porţii, ar fi pătruns în repetate rânduri într-un imobil nelocuit din zona centrală a municipiului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (tablouri, argintărie, antichităţi) în valoare de aproximativ 60.000 de lei“, a anunţat, joi, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

Vila din care au fost sustrase bunurile este nelocuită temporar, iar prejudiciul a fost recuperat doar parţial.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, însă cel de 23 de ani, care ar fi autorul mai multor furturi de pe raza municipiului, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.