Ziarul electronic al arădenilor

Țigări de contrabandă, găsite ascunse într-o autoutilitară, la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac au descoperit, ascunse într-o autoutilitară, 2.737 de pachete de ţigări, în valoare de 54.740 lei, pe care şoferul mijlocului de transport a încercat să le scoată din țară fără documente de proveniență.

Conform autorităților de frontieră, sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat la ieșirea din țară, la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România, un cetățean român în vârstă de 43 de ani, însoțit de un alt cetățean român în vârstă de 38 de ani.

„În timpul controlului amănunțit, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchete, într-un spațiu special amenajat, mai multe pachete cu țigări. În cadrul cercetărilor preliminare, pasagerul a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută și urma să le transporte în Franța, șoferul autovehiculului neavând cunoștință despre acest lucru“, a informat Poliția de Frontieră.

Țigările, în valoare de 54.740 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.