Ziarul electronic al arădenilor

Altercație în fața unui bar. Unul dintre cei implicați trebuia să fie în izolare la domiciliu

Un bărbat care avea obligația să stea în izolare la domiciliu a fost depistat în urma unei altercații la care a participat, sâmbătă, în fața unui bar din zona Făt Frumos din municipiul Arad.

În cursul zilei de sâmbătă, Dispeceratul Poliției Locale a fost sesizat cu privire la o altercație între mai multe persoane, în fața unui bar din zona Făt Frumos.

„Ajuns la fața locului, echipajul de ordine a constat că cele sesizate se confirmă, iar indivizii implicați au fost sancționați fiecare cu 200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare și participare la scandal. Surpriza a survenit abia ulterior, când verificarea prin dispecerat a persoanelor aflate în atenția DGPL a relevat că atât unul dintre participanții la conflict, cât și soția sa, care îl însoțea, figurau în izolare la domiciliu, măsura fiind instituită pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – COV-2“, a informat DGPL Arad.

Celor doi li s-au întocmit procese verbale conform Legii 55/2020, art.65, lit. „i”, fiind amendați fiecare cu suma de 1.000 lei.

„Patrula de Poliție Locală a anunțat și ISU Arad, care a trimis un echipaj specializat și o autospecială cu ajutorul căreia cei doi soți au fost transportați, sub escortă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judetean de Urgențe Arad“, se arată în informarea DGPL Arad.

Conform sursei citate, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Politiei Municipiului Arad, care a întocmit acte de constatare și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 Cod Penal.

foto: DGPL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.