Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Zăbrani. Polițiștii au confiscat bani și țigări de contrabandă

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au efectuat trei percheziții domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de contrabandă.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, în cursul zilei de vineri, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție în localitatea Zăbrani, la mai multe persoane cu vârste cuprinse între 35 și 53 de ani, bănuite de contrabandă.

„În urma perchezițiilor au fost ridicate și indisponibilizate aproximativ 70.000 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător în valoare de peste 41.000 de lei, precum și sumele de 10.250 de lei și 2.400 de euro. Cercetările sunt continuate pentru contrabandă și pentru stabilirea întregii activități infracționale“, a informat IPJ Arad.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și de cel al criminaliștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.