Ziarul electronic al arădenilor

Petrecere la un canton din Monoroștia, întreruptă de polițiști. Participanții, amendați

O petrecere privată care se desfășura la un canton silvic din localitatea arădeană Monoroștia a fost întreruptă de polițiști care au amendat toți participanții la eveniment.

„În cursul nopții de 17/18 aprilie, polițiștii de la Secția 8 Săvârșin, împreună cu jandarmii, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un canton silvic din localitatea Monoroștia, ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau 20 de persoane“, se arată într-o informarea transmisă, duminică, de IPJ Arad.

Conform sursei citate, toți participanții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru participarea la eveniment e private în spații închise.

„Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.)“, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.