Ziarul electronic al arădenilor

Teo Trandafir NU mai stă în chirie! Acum are casa ei – Iată cum poți avea o locuință de vedetă

Una dintre cele mai iubite personalități de la TV, Teo Trandafir, are o carieră înfloritoare și se bucură de mult succes. Puțini știu, însă, că, până nu demult, aceasta a stat în chirie împreună cu fiica ei.

Într-un mesaj video încurajator pe rețelele de socializare, vedeta și-a anunțat fanii că munca sa a dat roade, iar acum locuiește în casa pe care și-a cumpărat-o.

Orice om își dorește să locuiască într-o „casă de vedetă”. Ei bine, acest lucru nu este imposibil. Pentru a putea trăi într-o locuință la fel ca celebritățile, trebuie doar să ții cont de câteva principii importante.

Ce au în comun toate casele de vedetă și cum le poți imita?

            1. Intimitate

Orice celebritate cunoaște foarte bine valoarea spațiului intim. Chiar dacă nu ești o persoană publică, atunci când stai la casă, intimitatea poate fi mai greu de obținut. Totuși, este o cerință obligatorie. La urma urmei, acasă este locul în care poți face ce vrei, fără să îți fie teamă că te vede cineva. Ar trebui să ai libertate deplină.

Un prim pas spre a obține asta în căminul tău, este acela de a îngrădi foarte bine spațiul. Poți să vezi pe site panouri de garduri înalte, care să se potrivească cu aspectul casei tale, pe care îl poți implementa ușor.

             2. Calitate

Nu vei găsi niciodată lucruri de proastă calitate în casa unei vedete. Aceste persoane știu să aprecieze investițiile care merită. Conștientizează avantajul materialelor care nu își pierd valoarea în timp sau care pot rezista chiar și decenii. Spre exemplu, acestea nu vor avea niciodată mobilier din PAL în bucătărie, deoarece nu este rezistent, chiar dacă poate fi aspectuos.

Le poți imita acest obicei canalizându-ți investițiile spre obiecte de înaltă calitate. Ține cont de acest aspect mai ales atunci când alegi electrocasnicele mari. Nu trebuie să fie neapărat foarte scumpe, dar este bine să te îndrepți spre producători care au o reputație bună.

             3. Securitate

Deși vedetele pot fi ținta preferată a hoților, nimeni nu este scutit pe deplin de atacul acestora. Un lucru demn de imitat pe care celebritățile îl fac este instalarea celor mai bune sisteme de securitate și protecție împotriva atacatorilor.

Nu știi niciodată când poți fi victima unui jaf. În plus, nu doar bunurile tale trebuie protejate, ci și membrii familiei care ar putea fi răniți în timpul unei spargeri. Asigură-te că instalezi camere de supraveghere pe care te poți baza. De asemenea, nu este o idee rea să achiziționezi chiar un interfon cu funcție video. Fă un contract cu o firmă de protecție și montează alarme care să alerteze poliția în cazul unui atac.

Oricine poate să se simtă ca o vedetă într-o casă care este bine protejată, care este realizată din materiale de înaltă calitate și în care te poți simții liber să faci ce dorești, fără să te temi de ochii curioși. Cu muncă și determinare, la fel ca Teo Trandafir, vei reuși să ai o locuință de care să fii mândru.

surse foto: shutterstock.com, unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.