Ziarul electronic al arădenilor

Femeie de 83 de ani, tâlhărită în apropiere de Consiliul Județean Arad

Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 83 de ani, pe o stradă din zona centrală a municipiului Arad, în apropiere de Consiliul Județean.

Conform polițiștilor, în dimineața zilei de 15 februarie, o femeie în vârstă de 83 de ani a fost deposedată de poșeta în care avea aproximativ 300 de lei și documente personale, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu din municipiu, după care a fost împinsă, căzând la pământ.

„În urma investigațiilor efectuate a fost identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, în persoana unui tânăr de 22 de ani, din Arad. Acesta ar fi urmărit victima din zona Pieței Drapelului până în zona Consiliului Județean, unde, profitând de faptul că nu era nimeni pe stradă i-ar fi smuls poșeta de pe umăr, după care ar fi împins-o. După comiterea faptei, tânărul ar fi fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști la câteva ore după săvârșirea faptei“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

„Tânărul a fost arestat prevenitiv pentru 30 de zile“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.