Ziarul electronic al arădenilor

Tentativă de spargere a unui seif. Autorii au fost prinși de jandarmi

Doi bărbați care au încercat să spargă un seif aflat într-un imobil situat în zona centrală a municipiului Arad au fost prinși de jandarmi.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.45, jandarmii au fost alertați de un cetățean, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că două persoane de sex masculin au pătruns prin efracție într-un imobil de pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată și i-au depistat pe cei doi, în imediata apropiere a imobilului.

„La vederea forțelor de ordine, bărbații au aruncat obiectele pe care le-au folosit pentru a pătrunde în imobil, respectiv, daltă, șurubelniță, rangă metalică și au încercat să fugă, dar au fost imobilizați“, a informat Inspectoratul de jandarmi Județean Arad.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că cei doi bărbați, cu vârste de 27, respectiv 31 de ani, unul din Uricani, iar celălalt din Craiova, au intrat în imobil prin efracție, unde au încercat să spargă un seif.

„După mai multe încercări nereușite au renunțat și au vrut să plece, dar au fost interceptați de echipajul de jandarmi“, a mai precizat IJJ Arad.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și a fost solicitată echipa operativă din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.