Ziarul electronic al arădenilor

Târgul „Produs în Arad“, în 7 – 8 august. Vor fi prezenți peste 40 de producători locali

Târgul „Produs în Arad“, organizat prima dată în 2017, dedicat exclusiv producătorilor din judeţ, va fi permanentizat cu ajutorul autorităţilor, urmând să devină săptămânal de anul viitor, cu standuri amplasate în faţa sediului Consiliului Judeţean.

Prima ediţie a târgului „Produs în Arad“ a fost organizată în urmă cu patru ani, cu scopul de a ajuta producătorii locali să îşi câştige o piaţă de desfacere, ei fiind primiţi la standuri amplasate chiar în centrul municipiului Arad.

După a doua ediţie, din 2018, târgul a fost suspendat, iar acum CJ Arad anunţă permanentizarea, a treia ediţie urmând să aibă loc sâmbătă şi duminică, respectiv în 7 şi 8 august.

În faţa sediului instituţiei şi în Parcul Pădurice, din vecinătate, vor fi amplasate standuri la care vor fi prezenţi peste 40 de producători locali, de la legumicultori şi fermieri, la meşteri populari.

„Ne dorim să fim partenerii producătorilor din Arad, pentru că a fost foarte greu în ultimii doi ani pentru ei, nu au avut piaţă de desfacere, nu au putut să intre în târguri. Dorim ca în faţa Consiliului Judeţean să le facem un astfel de spaţiu. Încercăm să permanentizăm această zonă, să avem aici nişte standuri şi să vină să îşi vândă produsele. Va fi un eveniment lunar, în acest an, iar de anul viitor va fi organizat în fiecare weekend“, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele CJ Arad, Ionel Bulbuc.

Pentru a fi atraşi arădenii la cumpărături, pe parcursul târgului vor fi organizate spectacole pentru copii, concerte şi spectacole folclorice, pe o scenă amplasată lângă standurile cu produse.

PROGRAM

7 august

orele 9.00 – 21.00 – Expoziție produse locale

ora 10.00 – Deschidere oficială

ora 11.00 – Teatru de păpuși și Păpușa Gigant – Gigalateea – Soso&Nuți Dorobanțu

ora 18.00 -Recital elevi clasa Cornel Moldovan – Școala Populara de Arte

ora 19.00 – Concert Progresiv A

8 august

orele 9.00 – 21.00 – Expoziție produse locale

ora 11.00 – Teatru de păpuși – Spectacol interactiv pentru copii – Trupa Țac Pac

ora 17.00 – Ansamblul Florile Mureșului – Vladimirescu

ora 18.00 – Ansamblul Șiriana – Șiria

ora 18.30 – Ansamblul sârbesc Sloga – Felnac

ora 19.00 – Recital Maria Aiftincăi

ora 19.30 – Recital Silviu Botiș&Ansamblul Aușana

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.