Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr din Șicula, dat în urmărire națională, depistat și încarcerat

Un tânăr din Șicula, dat în urmărire națională după ce a fost condamnat pentru trafic de minori și viol, a fost depistat de polițiștii arădeni și dus la penitenciar pentru ispășirea pedepsei.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat că, în ziua de 16 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști de la Secția 5 Rurală Arad, au depistat un tânăr de 24 de ani, din Șicula.

„Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Arad au emis, la data de 2 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii de 10 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol. Bărbatul s-a sustras exercitării pedepsei, fiind dat în urmărire națională. Acesta a fost depistat în localitatea Gurba, fiind încarcerat în Penitenciarul Arad“, se menționează într-o informare remisă de IPJ Arad.

Conform sursei citate, acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Arad.

foto&video: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.