Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un tânăr din Arad a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce primea 350 de euro, de la o persoană pe care a șantajat-o.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat, miercuri, că polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale cercetează un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Arad, care, în repetate rânduri, ar fi pretins și primit mai multe sume de bani pentru a nu face publice fotografii și filmări compromițătoare. „Tânărul în cauză a fost depistat în flagrant, în timp ce primea de la persoana șantajată 350 de euro“, a informat IPJ Arad. Conform sursei citate, tânărul din Arad a fost reținut de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii au reținut un bărbat din orașul Curtici, care a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său. „Polițiștii din orașul Curtici cercetează un bărbat în vârstă de 34 de ani, care, în după-amiaza zilei de 15 februarie, a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, în ziua de 9 februarie. Bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine, ar fi distrus sistemul de închidere și ar fi pătruns în imobil“, se precizează într-o informare remisă de IPJ Arad. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea ordinului de protecție. Totodată, bărbatul va fi prezentat magistraților de la Judecători Arad cu propunere de arestare preventivă.

Nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Un arădean care nu a respectat măsura izolării la domiciliu este cercetat penal de polițiști, care l-au depistat la volanul unui autoturism. Biroul de presă al IPJ Arad a precizat că polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat, în noaptea de 16/17 februarie, un arădean în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un un autoturism pe strada Cărămidarilor. „În urma verificărilor efectate s-a stabilit că bărbatul trebuia să fie în izolare la domiciliu până în ziua de 18 februarie, conform dispoziției autorităților. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar bărbatul a fost condus la un centru de carantinare“, se arată într-o informare transmisă de IPJ Arad.

Mercur găsit într-un cabinetul medical

Polițiștii au descoperit 2 kilograme de mercur, într-un cabinet stomatologic din orașul arădean Ineu. „Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, într-un cabinet medical stomatologic de pe raza localității Ineu, 2 kilograme de mercur, deținut ilegal“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. Conform sursei citate, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, fără drept.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.